domingo, 3 de noviembre de 2013

PRESENTACIÓ

                                                PRESENTACIÓ
Des del professorat del Departament de Tecnologia de l’IES Botànic Cavanilles, els donem la benvinguda a aquest espai d’interacció entre el professorat i tot aquella persona interessada en el mon de la Tecnologia, particularment la que podem fer al centre.
Als darrers anys, el Departament de Tecnologia ha estat en contacte sobretot amb els pares dels alumnes de 1er d’ESO, per raons que creem mes que justificades, continuant amb la mateixa línea, el passat curs iniciarem contactes en les escoles de primària que estan adscrites al centre. L’objectiu?,millorar, millorar el nostre treball, treballar millor i mes a gust. Millorar el resultat dels nostres alumnes, tractar de establir un camí entre l’escola i l’ institut i reduir el desconcert als pares i als alumnes que per primera volta s’enfronten a un canvi.
Per aquests motius, pensarem ja fa un temps que el següent pas en aquesta línia era fer servir una eina de comunicació com es Internet.
Esperem complir amb els objectius que ens hem marcat i agrair als nostres companys de primària i a totes les persones que realment tenen un interès en aprendre i saber que es el que fem i com aprenen els nostres alumnes, gracies.
                                     OBJECTIUS
Aquest blog,entre altres objectius, pretén cobrir eixa distància que per circumstàncies s’estableix entre les famílies i el centre educatiu, distància que en el cas de la Tecnologia augmenta, no hi ha a primària, i es per això que els pares van un poc perduts per saber que fan els seus fill a classe. Esperem, servir de guia i consulta als pares dels nostres alumnes i a qualsevol persona interessada en la Tecnologia, i si tenim la sort d’aconseguir-ho, estarem ben satisfets al cap i a la fi,tots es redueix a comunicar-nos.

      

                                      CONTINGUTS

Que hi trobaran al blog aquelles persones que ens visiten?.
El blog va dirigit principalment per als pares dels nostres alumnes, i per suposat als nostres alumnes, i no pensem que hi ha cap impediment per a que qualsevol persona interessada al mon de la Tecnologia a secundaria puga visitar-lo, es modest, senzill, però si es efectiu, ens val.
Al blog hi tindrem principalment l’ informació dels grups 1er i 3er d’ESO, aquesta informació estarà agrupada per trimestres, de manera que els pares i els alumnes sàpiguen quines seran les activitats que faran els seus fills i, com estarà estructurada l’activitat,documents, com treballarem, etc..
També hi tindrem enllaços amb altres webs, que fem servir a l’aula i per suposat, comentarem i els mostrarem tot el que fan i han fet els nostres alumnes de 4t  i batxillerat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario